Nature

Θέλει υψηλές στροφές

Δύσκολη εξίσωση συνιστούν τα  Κυριακάτικα παιχνίδι της μπασκετικής  Γ’ Εθνικής. Αυτό σημαίνει ότι οι εκπρόσωποί μας θα πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα και να μην αφήσουν να  πέσει τίποτα κάτω.

Την  Κυριακή  λοιπόν η καρδιά του  Τρικαλινού μπάσκετ στην κατηγορία θα χτυπήσει στο  «Βλαχάβειο» όπου η  Καλαμπάκα θα φιλοξενήσει τους  Τιτάνες  Παλαμά, ενώ την ίδια ώρα οι  Ικαροι δοκιμάζονται  στην έδρα της πανίσχυρης  και πρωτοπόρου  Λευκάδας.

Ας μεταφέρουμε  κλίμα ξεκινώντας από το εντός  έδρας παιχνίδι.

Τα παιδιά του  ΑΟΚ  ξέρουν ότι θα χρειαστούν γρήγοροι βαθμοί, οπότε τώρα που μπήκαν στο πνεύμα της κατηγορίας θα σπεύσουν να κάνουν το καθήκον τους υποδεχόμενοι τον  Παλαμά.

Η συνάντηση είναι δύσκολη και κρύβει παγίδες, αφού οι γείτονες διαθέτουν ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που ξέρει να παλεύει σε όλες τις έδρες.

Οσο για τους  Ικάρους  θα προσπαθήσουν να κάνουν μεγάλη εμφάνιση για να βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους διεκδικώντας ανατροπή προγνωστικών.

Οι κιτρινόμαυροι επέλεξαν να μεταβούν από το  Σάββατο στο νησί του  Ιονίου.

Αναλυτικά στην  έντυπη  έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More