Nature

Θέμα έγκρισης της συμφωνίας με «180» επανέφερε ο Π. Καμμένος

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις συστάσεις των Κ. Χατζηδάκη και Μ. Κεφαλογιάννη προς τον Επίτροπο Μοσκοβισί πραγματοποίησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος ξεκινώντας την  ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τη συμφωνία του Eurogroup.

Ο κ. Καμμένος καταλόγισε στη ΝΔ προσπάθεια υπονόμευσης της χώρας και των πολιτών της ενώ ακολούθως επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι η σημερινή της ηγεσία έχει παραδώσει το κόμμα στην ακροδεξιά και επαναφέρει λογικές που ενός νέου αντικομουνισμού που στην Ευρώπη υποστηρίζεται από φιλοναζιστικά κόμματα.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Καμμένος μίλησε για «όψιμους μακεδονομάχους» και υπερασπίστηκε τη γραμμή του κόμματός του λέγοντας ότι αν η Κ.Ο των ΑΝΕΛ έριχνε την κυβέρνηση η χώρα δεν θα έβγαινε από τα μνημόνια.

«Και γιατί να ρίξουμε την κυβέρνηση; Για να κάνουμε το χατίρι του Σόρος και της τρόικας εσωτερικού; Για να ανοίγανε σαμπάνιες η διαφθορά και η διαπλοκής;», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Καμμένος κάνοντας λόγο για «υποκινητές ενός δήθεν μακεδονικού αγώνα που έχουν παγιδεύσει στην ατζέντα τους χιλιάδες πολίτες».

Ο κ. Καμμένος επανέφερε θέμα κύρωσης της συμφωνίας των  Πρεσπών με 180 βουλευτές και ανέφερε: «Αν έρθει με 180 βουλευτές η πρόταση για ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, τότε τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία;»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More