Nature

Θαυμάσια βόλτα

Χωρίς τυμπανοκρουσίες  τα μέλη  του  Συλλόγου και των  Ποδηλατών έκαναν το κάλεσμά τους και το βράδυ της  Πέμπτης  είδαν τους φίλους τους να  δίνουν δυναμικό παρών.

Φρόντισαν φυσικά να ετοιμαστούν όσο καλύτερα μπορούσαν, ενώ οι περισσότεροι πρόσεξαν ιδιαίτερα το θέμα της ασφάλειας, κάτι στο οποίοι πρέπει να επιμείνουν άπαντες.

Ειδικά τα νιάτα πρέπει να διδαχτούν σωστά τις αρχές της ποδηλασίας και γενικότερα της κυκλοφορίας  στην πόλη και όχι μόνον.

Από την στιγμή που μάθουν κάτι σωστά και το κάνουν κτήμα τους θα μεταφέρουν τα δεδομένα στους συνομηλίκους τους, οπότε οι εκδηλώσεις θα θυμίζουν γιορτή και θα λείπουν τα απρόοπτα.

Τώρα που άνοιξε ο καιρός  προκύπτει το γνωστό σκηνικό. Τα ποδήλατα κατακλύζουν την πόλη κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τους φίλους του είδους.

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την μετακίνηση με άνεση και ικανοποιητικό  χρόνο.

Η βόλτα σε διαδρομή 13,5 χλμ ήταν υπέροχη με τον υπεραθλητή  Στέλιο  Βάσκο να ηγείται και να βάζει τους πάντες ακόμη καλύτερα στο μεράκι της ποδηλασίας.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More