Nature

«Θερμά» λόγια για τα … «έξυπνα» Τρίκαλα

Αισιόδοξος και με αέρα νικητή εμφανίστηκε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, στα Τρίκαλα, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι πολίτες θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στις εκλογές της 26ης Μαΐου .

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την περιοχή στο πλαίσιο της περιοδείας του, όπου είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και πολλoύς πολίτες.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Δημαρχείο και συγκεκριμένα το Control Room του Smart Trikala και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Τρικκαίων για τον τρόπο λειτουργίας του και κυρίως για τα όσα καινοτόμα υλοποιούνται από την πλευρά της δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απευθύνθηκε με θερμά λόγια προς τον κ.  Παπαστεργίου για τις δράσεις του Δήμου (σ.σ. Smart Trikala), εστιάζοντας στην τεχνολογία και τα οφέλη της καινοτόμας δράσης της,  για τον πολίτη και τον δημόσιο υπάλληλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More