Nature

Ικανοποιητική η κίνηση

Σε ικανοποιητικά επίπεδα κινούνται οι παραγγελίες για τον Δεκαπενταύγουστο στα παραδοσιακά κρεοπωλεία, κατάσταση που δηλώνει πως ανάλογα θα κυμανθεί και η αγορά κρέατος το διήμερο Δευτέρας – Τρίτης.
«Μέχρι τώρα κινούμαστε στα περυσινά επίπεδα, που σημαίνει ικανοποιητική ζήτηση. Ασφαλώς δεν μιλάμε ακόμη για αγορές, αλλά για παραγγελίες» τονίζει ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών ν. Τρικάλων Θεόδωρος Ευθυμίου, προσθέτοντας «έχουμε παραγγελίες για αρνιά, ολόκληρα ή κομμάτια, αλλά για άλλα είδη κρέατος, με κύρια προτίμηση το χοιρινό».
Όσον αφορά τις τιμές, ο κ. Ευθυμίου σημειώνει πως το αρνί και το κατσίκι κυμαίνονται στα 7,5-8,5 ευρώ το κιλό, το μοσχάρι στα 8-10 ευρώ το κιλό και το χοιρινό στα 4,5-5,5 ευρώ το κιλό.
Το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά καταλαμβάνει το χοιρινό, τόσο λόγω τιμής, όσο και την ευκολία “χειρισμού” του στο ψήσιμο, αφού μπορεί να παρασκευαστούν κεμπάπ, μπριζόλες, πανσέτες κλπ και έπεται το αρνί τονίζει ο κ. Ευθυμίου,
«Το σημαντικότερο για μας τους παραδοσιακούς κρεοπώλες είναι η εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να μας δείχνουν οι Τρικαλινοί καταναλωτές. Μας τηλεφωνούν, δίνουν την παραγγελία και έρχονται να πάρουν το κρέας» δηλώνει ο κ. Ευθυμίου, υπογραμμίζοντας «αυτό δεν έχει “χτιστεί” έτσι απλά, αλλά μέσα από συνδιαλλαγές πολλών ετών. Και αυτό μάλιστα, όταν τα παραδοσιακά κρεοπωλεία δέχονται σκληρό ανταγωνισμό. Όμως χάρη στην εμπιστοσύνη των πελατών μας και στην ποιότητα των προϊόντων μας συνεχίζουμε με επιτυχία».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More