Nature

Ικανοποιητική κίνηση

Πολύ ικανοποιητικά κινείται η επισκεψιμότητα στα ορεινά του ν. Τρικάλων τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου “Ξένιος Ζευς” Χρήστο Παπαγιαννάκη.
«Το χιόνι που έπεσε την περασμένη εβδομάδα, παρά τα προβλήματα που δημιούργησε, βοήθησε πολύ τους επαγγελματίες του τουρισμού, προσελκύοντας πολύ κόσμο στα μέρη μας» αναφέρει ο κ. Παπαγιαννάκης και σημειώνει «ιδίως τα Σαββατοκύριακα μεγάλος αριθμός επισκεπτών έρχεται στα ορεινά. Ωστόσο, το πλέον θετικό είναι πως έχουμε διαμονές και κόσμο και τις καθημερινές, όχι σε μεγάλους αριθμούς, αλλά που δημιουργεί κίνηση».
Όσον αφορά την περίοδο των Χριστουγέννων, ο κ. Παπαγιαννάκης σημειώνει πως διαρκεί από 20 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου και μέχρι τώρα οι κρατήσεις αγγίζουν την πληρότητα.
«Ασφαλώς το χιόνι είναι πόλος έλξης, έστω και αν η ποσότητά του δεν επιτρέπει δραστηριότητες. Αν βοηθήσει ο καιρός, έχουμε δηλαδή χιόνι, τότε θα πάμε πάρα πολύ καλά και θα πάρουμε οικονομική ανάσα» υπογραμμίζει ο κ. Παπαγιαννάκης, τονίζοντας «το Χιονοδρομικό του Περτουλίου πρέπει να δουλέψει, αν το επιτρέψει ο καιρός βέβαια και κόσμος θα έρθει πολύς».
Κλείνοντας ο κ. Παπαγιαννάκης, αναφέρει πως μεγάλη ενίσχυση αναμένεται στα ορεινά από τον Μύλο των Ξωτικών, καθώς πολλοί επισκέπτες σ’ αυτόν, στην συνέχεια μεταβαίνουν και στα βουνά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More