Nature

Ισόπαλος ο ΑΟΤ

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Απόλλων Παραλιμνίου και Τρίκαλα την Τρίτη (25/9) για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν η ομάδα, πάντως, που είχε τις μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη, παρά το γεγονός πως ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες.

Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν από την αρχή καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν την κυριαρχία του σε κάποιο γκολ.

Έτσι, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου πήρε.. σάρκα και οστά, με τους γηπεδούχους στο 31’ να βρίσκουν δίχτυα. Ο Μερεσιώτης ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Πάνου και με πλασέ νίκησε τον Ταΐρη, βάζοντας μπροστά την ομάδα του στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν πριν το ημίχρονο, καθώς στο 43’ ο Τσιμίκας με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τα Τρίκαλα να συνεχίζουν από το 53’με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Τσιάρας έκανε σκληρό φάουλ με αποτέλεσμα να δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μάλιστα στο 79’ η ομάδα του Ντόστανιτς έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές, διότι ο Γκουγκούδης που πέρασε στο ματς στο 73’, αντίκρισε δυο φορές την κίτρινη κάρτα μέσα σε έξι λεπτά.

Παρά τις αποβολές όμως, το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους αρχικά να χάνουν ευκαιρία στο 80’ με την κεφαλιά του Ζυγκερίδη, ενώ τα Τρίκαλα είχαν σπουδαία ευκαιρία για το 1-2 στο 83’. Ο Συμελίδης έκανε ατομική ενέργεια, έβγαλε και την σέντρα ωστόσο ο Ηλιάδης που έπιασε το σουτ, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Τσαούσης, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Κ. Τριανταφύλλου, Δ. Τριανταφύλλου, Δέντσας (80′ Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Κεχαγιάς, Μπονέρης (65′ Μπονέρης), Ζυγκερίδης.

ΑΟΤ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης, Πάνος, Συριόπουλος, Γκότοβος, Γιουκαρής, Τσιάρας, Συμελίδης, Τσιμίκας (73′ Γκουγκούδης), Ράντι (63′ Ηλιάδης), Ρούνει (84′ Kέζος), Μακρίδης.

6ος όμιλος (Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής)

Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΟ Τρίκαλα 1-1

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 2-1

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More