Nature

Καμία σχέση με την ηλεκτρονική δημοσκόπηση

Καμία σχέση δεν έχει η ΝΟΔΕ Τρικάλων με ηλεκτρονική δημοσκόπηση που έχει αναρτηθεί στο FACEBOOK από την 24η Ιουλίου 2018, τονίζεται σε ανακοίνωση του κομματικού φορέα.
«Η ΝΔ συνεργάζεται με επίσημες εταιρείες δημοσκόπησης και δεν λαμβάνει υπ όψη μη επιβεβαιωμένες πηγές, που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με όλα τα παραπάνω λύνονται οι απορίες και η σύγχυση, που οποίες μπορεί να έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο 24ώρο. Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα ανακοινωθεί στην ώρα του από τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη» υπογραμμίζεται από την ΝΟΔΕ.
Προχθές σε σελίδα του κοινωνικού δικτύου εμφανίστηκε φόρμα, στην οποία αναγράφονται οκτώ αντρικά και οκτώ γυναικεία ονόματα πολιτικών και πολιτευτών της ΝΔ, ζητώντας από τους χρήστες να επιλέξουν (έως 3 για τους άντρες και έως 2 για τις γυναίκες) ποιοι και ποιες προτιμούν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Όπως σημειώνουν στελέχη της ΝΔ, «όχι μόνο δεν γνωρίζουμε ποιος το έκανε, αλλά επιπρόσθετα μας δημιουργεί και υποψίες για κακόβουλη ενέργεια, ιδίως αν αναλογιστούμε την χρονικό περίοδο που αυτό αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και την συγκυρία».
«Το ζήτημα με το ψηφοδέλτιό μας είναι “λυμένο”, με την έννοια πως ο μόνος σίγουρος είναι ο νυν βουλευτής Κώστας Σκρέκας. Για τις άλλες θέσεις, αποφάσεις θα ληφθούν εν καιρώ από τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Τίποτα περαιτέρω δεν ισχύει» επισημαίνουν στελέχη της ΝΔ, προσθέτοντας «είμαστε πάντα σε εγρήγορση και σε εκλογική ετοιμότητα, τα υπόλοιπα θα γίνουν στην ώρα τους και όπως πρέπει. Το κόμμα μας παραμένει αρραγές και δυνατό».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More