Nature

Καταστροφές στην παιδική χαρά του Δενδροχωρίου

Την οργή των κατοίκων αλλά και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Τρικκαίων έχει προκαλέσει ο βανδαλισμός της παιδικής χαράς στο Δενδροχώρι. Οι εικόνες που είδαν οι αρμόδιοι και οι κάτοικοι του χωριού ήταν αποκαρδιωτικές.
Όλα αυτά τη στιγμή που πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχε δοθεί στα μικρά παιδιά του χωριού ο χώρος αυτός ώστε να παίζουν με ασφάλεια και όπως προβλέπει η νομοθεσία. Ενώ είναι αλήθεια ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων έδειξε σεβασμό και προσοχή στο έργο. Δυστυχώς όμως κάποιοι -που ίσως τα θεωρούν όλα παιχνίδια – αποφάσισαν να καταστρέψουν την περίφραση, κάνοντας άνω κάτω το χώρο. Με τις ζημιές που έκαναν βάζουν σε άμεσο κίνδυνο και τα μικρά παιδιά που χρησιμοποιούν την παιδική χαρά.
Από την πλευρά της δημοτικής αρχής ο αντιδήμαρχος Άκης Αναστασίου βρέθηκε στο χώρο και υποσχέθηκε στους κατοίκους του Δενδροχωρίου ότι θα υπάρξει άμεση φροντίδα και την αντικατάσταση των ζημιών. Τόνισε ότι θα γίνουν και εκείνες οι κινήσεις ώστε να βρεθούν οι δράστες αυτού του άκρως δυσάρεστου συμβάντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More