Nature

Κατοχυρωμένο λαϊκό δικαίωμα η Υγεία

Με αιχμή του δόρατος τα οξυμένα προβλήματα στην Υγεία, χθες το πρωί,  το πρωί σωματεία και φορείς πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

«Ζούμε και εργαζόμαστε σε μια περιοχή, όπου οι δημόσιες μονάδες υγείας δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας. Οι τεράστιες ελλείψεις αντικειμενικά μας οδηγούν να βάζουμε το χέρι στην τσέπη για να πληρώνουμε για υπηρεσίες υγείας που έχουμε ανάγκη και δικαιούμαστε.  Όλοι μας πληρώνουμε διπλά και τρίδιπλα για τα στοιχειώδη την ίδια ώρα που μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και ιδιωτικοί όμιλοι υγείας έχουν τεράστια κέρδη» σημείωσαν, μεταξύ πολλών άλλων οι παρευρισκόμενοι.

Οι συμμετέχοντες διεκδικούν την άμεση πρόσληψη γιατρών (πνευμονολόγοι – ΩΡΛ- ουρολόγοι- παιδίατροι- νεογνολόγοι- γυναικολόγοι- δερματολόγος – νευρολόγος-νεφρολόγοι- παθολόγοι), προσλήψεις  ειδικών γιατρών για το ΤΕΠ, για την έναρξη της αυτόνομης λειτουργίας, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους που εργάζονται με ατομικές συμβάσεις, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More