Nature

Κεντούσαν και οι δυο

Ηταν φανερό ότι οι γυναίκες των  Τρικάλων έψαχναν ένα μεγάλο διπλό και αυτό σημειώθηκε την  Κυριακή, ενώ πανηγυρίστηκε δεόντως.

Για  την 4 αγωνιστική λοιπόν   οι κυανέρυθρες επικράτησαν στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα με σκορ 2-0 και έτσι βρέθηκαν στην 3η θέση πίσω από τα βαριά χαρτιά του χώρου.

Απόλυτα κυρίαρχη στον αγωνιστική χώρο η Τρικαλινή ομάδα εκτός από τα δύο γκολ έχασε και ευκαιρίες και σημειώσει και άλλα τέρματα.

Και τα δύο γκολ του αγώνα σημείωσε  η Σάλομον Άλι στο 55΄ και 65΄με ισάριθμες κεφαλιές. Τρία χαμένα τετ α τετ για τα Τρίκαλα με την τερματοφύλακα της Αγίας Παρασκευής να κρατά στο  0-2 την εστία της.

Τα  ευχάριστα είχαν και συνέχεια αφού οι  Νέες έκαναν ονειρεμένο ξεκίνημα. Παίζοντας στο γήπεδο  Ελευθεροχωρίου σκόραραν κατά βούληση και προέκυψε το εντυπωσιακό 7-0 επί του  Ζωγράφου.

Είναι φανερό ότι οι μικρές βαδίζουν σε καλό δρόμο και συνεχίζοντας με την ίδια λογική θα προσφέρουν και άλλες παραστάσεις.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More