Nature

Κλειστά τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλο το ν. Τρικάλων, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοίνωσε ότι τα κτήρια σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του θα μείνουν κλειστά, ενώ θα κλείσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, καθώς και τα ΚΔΑΠ.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα για ακόμα μια φορά τα σχολεία και στο Δήμο Μετεώρων, λόγω συνεχιζόμενης κακοκαιρίας, καθώς επίσης και στο Δήμο Πύλης.

Από το Δήμο Φαρκαδόνας ανακοινώθηκε επίσης ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Παιδικοί Σταθμοί της περιοχής θα παραμείνουν κλειστά, καθώς προέχει η ασφάλεια των μαθητών λόγω των συνθηκών παγετού που επικρατούν.

Κλειστά μετά από απόφαση των ιδιοκτητών φροντιστηρίων αλλά και κέντρων ξένων γλωσσών παρέμειναν, χθες τα φροντιστήρια της πόλης, αναγνωρίζοντας την αδυναμία και την επικινδυνότητα της μετακίνησης των μαθητών.

Σε ό,τι αφορά στη σημερινή τους λειτουργία θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση από τους δύο Συλλόγους, μέσα στην ημέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More