Nature

Κρίσιμες μάχες για τον ΑΟΤ

Απομένουν τρία παιχνίδια για τον ΑΟ Τρίκαλα ώστε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο της Φούτμπολ Λιγκ. Την Κυριακή είναι το εκτός έδρας στα Σπάτα με τον Αήττητο και ακολουθούν τα δυο εντός, την επόμενη Τετάρτη το εξ αναβολής με τον Απόλλωνα Λάρισας και κλείνει ο πρώτος γύρος την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου με τον εντός έδρας αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα των Τρικάλων έχει μεγάλη ανάγκη των βαθμών, ενώ το ιδανικό σενάριο θα ήταν τρεις νίκες, ώστε να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού! Βέβαια στους… υπολογισμούς όλα είναι εύκολα, το ζητούμενο είναι τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Εκεί θα πρέπει να φανεί ότι η τρικαλινή ομάδα ότι όντως μπορεί να τα καταφέρει. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και αυτό είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να το υποτιμήσει, διότι αν το κάνει τότε θα το πληρώσει ακριβά.
Ο Θωμάς Γράφας έχει βάλει τους παίκτες του σε ρυθμούς Αήττητου, ελπίζοντας ότι θα έρθει –επιτέλους – και η πρώτη εκτός έδρας νίκη!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More