Nature

Κυρ. Μητσοτάκης: Κανείς δεν πιστεύει τον κ. Τσίπρα

«Οι Έλληνες δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα. Κανείς δεν τον πιστεύει ότι θα βγούμε από τα μνημόνια», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λευκάδα, όπου πραγματοποίησε περιοδεία.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «τραγέλαφο της κυβέρνησης», υπογραμμίζοντας πως «το πρωί ο κ. Καμμένος να λέει ότι “δεν υπογράφουμε” και το βράδυ ότι θα πάει μαζί με τον κ. Τσίπρα ως το τέλος».

«Είναι συνυπεύθυνοι. Μαζί στήριξαν στη Βουλή την κυβέρνηση για να παραδώσει τη “μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα», συμπλήρωσε.

Κατά την άφιξή του στη Λευκάδα, ο  κ. Μητσοτάκης περπάτησε στον πεζόδρομο της οδού Ι. Μελά όπου μίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους της Λευκάδας. Στη συνέχεια συνάντησε τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λευκάδος.

Κατόπιν,  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τη Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης και την Ιερά Μονή Φανερωμένης, όπου και περιηγήθηκε στον ναό και το εκκλησιαστικό μουσείο. Αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε την περιοδεία του στο Νυδρί ενώ επισκέφθηκε και το Μεγανήσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More