Nature

Λανθασμένα

«Το έχουμε πει πολλές φορές, ότι αυτές οι ρυθμίσεις είναι άχρηστες και μπερδεύουν τον κόσμο, που δεν ξέρει πότε είναι εκπτώσεις, πότε προσφορές. Εξάλλου, όλα τα πειράματα και όλες οι πρωτοβουλίες που έχουν γίνει στα μνημόνια είναι λανθασμένες και δεν έχουν ωφελήσει το εμπόριο και την οικονομία» υπογραμμίζουν συνδικαλιστές έμποροι, σχολιάζοντας μέτρα όπως τα εκπτωτικά 10ήμερα, η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές κ.α.
«Δεν μας ακούνε τους ανθρώπους της αγοράς. Εκπτώσεις χρειάζονται μόνο στο τέλος της κάθε σεζόν, για να ξεπουλάμε το εμπόρευμα, καθώς αυτή είναι και η λογική του θεσμού αυτού και την υπόλοιπη περίοδο να διατίθενται προϊόντα σε προσιτές ή χαμηλές τιμές. Φαίνεται πως οι πρακτικές αυτές, στα μνημόνια, ίσως ωφελούν τα πολυκαταστήματα και τις πολυεθνικές, ωστόσο, τα νούμερά τους στα 10ήμερα και στις Κυριακές δεν δείχνουν κάτι τέτοιο» υπογραμμίζουν έμποροι.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More