Nature

Μέσα σε όλα

Κάθε μέρα που κυλάει  η  Γ’ Εθνική του μπάσκετ μπαίνει καλύτερα στην καρδιά των  Τρικαλινών φιλάθλων. Σίγουρα αυτοί κρατούν κάποιες εικόνες από το παρελθόν αλλά τους νοιάζει το σήμερα.

Το βάρος της εκπροσώπησης σηκώνουν  Ικαροι και  Καλαμπάκα. Μέλημά τους είναι να βελτιώνονται συνέχεια,αφού οι αντίπαλοι ξέρουν να τιμωρούν. Επιπρόσθετα δείχνουν σε πρώτη ευκαιρία την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους.

Στην Κυριακάτικη 12η αγωνιστική λοιπόν  δράση θα έχουν οι  Ικαροι, που φιλοξενούν τον  Εύαθλο και ματιάζουν μόνο τη νίκη.

Οσο για την   Καλαμπάκα έχει το προγραμματισμένο ρεπό αλλά το  Σάββατο όλη η περιοχή θα είναι στο πόδι για το φιλικό ανθρωπιάς, παρουσία πολλών ιερών τεράτων μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Συνεπώς από την περιοχή μας θα φύγουν οι καλύτερες  εικόνες. Ο Ζαγοράκης, ο  Χαριστέας και τα υπόλοιπα παιδιά θα κάνουν τα μαγικά τους μαζι με  Σιγάλα, Γαλακτερό, ενώ την τεχνική ηγεσία θα έχει ο  Γιάννης  Ιωαννίδης.

Ισως δώσει το παρόν και ο  Β. Αλεξανδρής σε γιορτή του αθλητισμού.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More