Nature

Μέσα στην εβδομάδα η πρώτη συνεδρίαση

Με τη συμμετοχή να είναι  αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκαν προχθές οι εκλογές στην ΕΛΜΕ Τρικάλων για την ανάδειξη νέων προσώπων σε Διοικητικό και Ελεγκτικό Συμβούλιο.

Τα νέα μέλη της Διοίκησης – όπως αυτή προέκυψε από την διαδικασία- αναμένεται να συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα, δεδομένου ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος είναι πολλά και δεν χωρούν καθυστερήσεις.

Σε ό,τι αφορά στα αποτελέσματα, ψήφισαν 354 καθηγητές και υπήρξαν 340 έγκυρα ψηφοδέλτια. Επίσης, καταγράφηκαν 8 άκυρα και 6 λευκά.   Έλαβαν η «ΔΑΚΕ Καθηγητών» 122 ψήφους και 3 έδρες που αναδεικνύεται σε πρώτη δύναμη, ακολουθεί η «Πρωτοβουλία Καθηγητών» με 103 ψήφους και 3 έδρες ενώ τρίτη δύναμη καταγράφονται οι «Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών» με 53 ψήφους και δύο έδρες. Ακολουθεί η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» με 49 ψήφους και 1 έδρα  και τέλος η «Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών»  με 13 ψήφους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More