Nature

Μέσον, όχι αυτοσκοπός

«Η κερδοφορία στις συνεταιριστικές τράπεζες δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά το μέσον» τόνισε ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Αναστάσιος Λάππας στην χθεσινή συνάντηση στα γραφεία του πιστωτικού ιδρύματος με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση καικ κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με γραμματέα της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Νταούλα και τους βουλευτές Τρικάλων του κόμματος Σάκη Παπαδόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη .
«Είναι το μέσον για την επίτευξη αυτοδυναμίας στην ανάπτυξη και δυναμικής» εξήγησε ο κ. Λάππας, επισημαίνοντας «εμείς ως στρατηγική έχουμε την απόδοση μερισμάτων πάντα πιο χαμηλά απ’ αυτήν των καταθέσεων».
Από την πλευρά του ο Υπουργός σημείωσε «θέλουμε να στηρίξουμε τα υφιστάμενα σχήματα και να δημιουργηθούν νέα. Στόχος μας είναι οι εξαγωγές, αλλά και ο συνδυασμός της μεταποίησης με τον τουρισμό, ώστε να δράσουν συμπληρωματικά και συνδυαστικά. Σ’ αυτό σημαντικό ρόλο θα έχουν οι συνεταιριστικές τράπεζες».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More