Nature

Μεγάλη γιορτή

Το πλήρωμα του χρόνου φτάνει και μπροστά  βρίσκεται μια μεγάλη γιορτή. Διότι  και ο  12ος ημιμαραθώνιος  Θ. Σταμόπουλου θα γεμίσει με το υλικό του τόσο τους πρωταγωνιστές, που είναι και το πιο σημαντικό αλλά και  τους  φιλάθλους.

Θα προκύψουν λοιπόν οι γνωστές ωραίες εικόνες  με τον ζήλο των αθλητών αλλά και την στήριξη των φιλάθλων. Φυσικά οι φωτογραφικές μηχανές θα πάρουν μπροστά ενώ θα αναλυθούν τα αποτελέσματα, τα βασικά στοιχεία και οι λεπτομέρειες.

Σίγουρα κάποιοι θα αξιοποιήσουν το ταλέντο τους, θα βρεθούν στην μέρα τους και θα κόψουν πρώτοι το νήμα, θα βρεθούν στο βάθρο ή θα εξασφαλίσουν καλό πλασάρισμα.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι νικητές είναι όλοι, αφού έβαλαν τον αθλητισμό στην ζωή τους  και μακαρίζουν

Για τους αριθμούς των συμμετοχών γράψαμε σε προηγούμενα φύλλα και κόβουν  την ανάσα. Πάνω απ’όλα μαρτυρούν την  αποδοχή της σύναξης.

Το μυστικό βέβαια βρίσκεται στην κοινή προσπάθεια, ενώ τόσο ο ημιμαραθώνιος, όσο και το 5αρι, το χιλιάρι και η προσπάθεια των Life walkers θα περάσουν  σημαντικά μηνύματα.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More