Nature

Με προσμονή

Ειδικά τα νιάτα  του στίβου δεν βλέπουν την ώρα να βρεθούν στα  Στάδια για να υλοποιήσουν όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Φυσικά την ώρα της αλήθειας φροντίζουν να εφαρμόζουν με θρησκευτική ευλάβεια τις οδηγίες των τεχνικών τους.

Απλά στην προκειμένη περίπτωση χρειάστηκε να κάνουν λίγη υπομονή λόγω και των παιχνιδιών του καιρού. Η προσμονή όμως είναι μεγάλη και θα προσπαθήσουν να μιλήσουν  με τις επιδόσεις τους.

Στην αναβολή διεξαγωγής του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ18 προχώρησαν τρεις ΕΑΣ, με αφορμή την πρόβλεψη για ακραία καιρικά φαινόμενα σε πολλές πόλεις της χώρας, το Σαββατοκύριακο (6-7/4).Ετσι μετά την Τρίπολη που είχε ανακοινώσει από την Πέμπτη (4/4) την αναβολή των αγώνων, ακολούθησαν σήμερα οι ΕΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής, ΕΑΣ Δωδεκανήσων και Ηπείρου, ενώ για τον ίδιο λόγο η ΕΑΣ Θεσσαλίας επέλεξε να μεταφέρει τους αγώνες την Κυριακή (7/4).

Τα παιδιά των Τρικαλινών συλλόγων πάντως  ξέρουν  την συνταγή.

Σε αλλαγή ημερομηνίας των αγώνων προχώρησε και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω έκτακτου ποδοσφαιρικού αγώνα στο στάδιο της Κατερίνης.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More