Nature

Με σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη

Συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύλης στο Δημαρχείο, στις 12μμ, με εννιά θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Μεταξύ των θεμάτων, σημαντικά είναι οι εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης των έργων «Πλακόστρωση πεζοδρομίων Τ.Κ.Πηγής και Λυγαριάς» και «Δημιουργία πάρκου αθλητικών δραστηριοτήτων στην Τ.Κ.Φήκης», η έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός όρων Διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Kατασκευή τροφοδοτικού αγωγού από Παλαιομονάστηρο ως υδατόπυργο Λυγαριά, οι εγκρίσεις τευχών ηλεκτρονικής δημοπράτησης των έων «Κατασκευή προπονητικού κέντρου στη θέση Κορπ στο Τ.Δ.Βροντερού του Δ.Πύλης, Αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών στην Τ.Κ.Ροπωτού» και «Αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών στις συγκοινωνιιακές υποδομές του Δ.Πύλης».
Με τα έργα αυτά επιλύονται σημαντικά θέματα στον Δήμο, όπως η ποιότητα ζωής, η επαρκής ύδρευση και η αποκατάσταση και δημιουργία υποδομών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More