Nature

Μηδαμινός ο αριθμός

Φύλλο πορείας για μάχιμες υπηρεσίες της Αττικής παίρνουν περίπου 900 αστυνομικοί, με εντολή του νέου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος συνεχίζει τις σαρωτικές αλλαγές στην Αστυνομία.

Η σχετική απόφαση εστάλη και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των ένστολων που θα κληθούν να … επιστρέψουν είναι πολύ μικρός- μόλις τρεις-  και έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διεργασίες.

Όπως έχει γίνει γνωστό (σ.σ. σύμφωνα με το «Εθνος) έχει δοθεί εντολή από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με την οποία 322 αποσπασμένοι αστυνομικοί επιστρέφουν στις οργανικές τους θέσεις στην Άμεση Δράση, στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., στα ΜΑΤ και στην Ασφάλεια.

Το επόμενο βήμα της νέας ηγεσίας είναι να βάλει τέλος στις πολυάριθμες συνοδείες αστυνομικών που υπηρετούν στους επισήμους. Οι αστυνομικοί αυτοί υπηρετούσαν σε συνοδείες επισήμων, σε θέσεις γραφείου σε επιτελεία και αστυνομικές υπηρεσίες της επαρχίας. Ο τελικός στόχος της πολιτικής ηγεσίας είναι να ενισχυθούν οι υπηρεσίες πρώτης γραμμής με συνολικά 900 αστυνομικούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More