Nature

Μπάλα για καλό σκοπό από βετεράνους ΑΟΤ και ΑΕΚ

Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που ξεφεύγει από τον αθλητισμό και αγγίζει την ανθρωπιά! Αυτό ακριβώς έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων, όπου οι παλαίμαχοι του ΑΟΤ και της ΑΕΚ αγωνίστηκαν για καλό σκοπό.
Παίκτες που δόξασαν όχι μόνο την φανέλα της ΑΕΚ και του ΑΟΤ, αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο και έδειξαν ότι παρά τα χρόνια τους η μπάλα δεν ξεχνιέται.
Αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλο είναι ότι οι ομάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο για το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή». Αυτό από μόνο του δείχνει το μεγάλο κέρδος αυτού του φιλικού. Ενώ σημαντική στιγμή ήταν και η παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου, ο οποίος έχει αντικείμενο λατρείας από τους φίλους όχι μόνο της ΑΕΚ, αλλά γενικότερα του ποδοσφαίρου. Να τονίσουμε ότι στην εκδήλωση βρέθηκαν φορείς του νομού Τρικάλων και αρκετοί φίλαθλοι, ενώ υπήρξαν και αναμνηστικές πλακέτες σε πολλούς πρωταγωνιστές των δυο ομάδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More