Nature

Μπάλα με μηνύματα

Διαχρονικά ευαίσθητοι είναι οι συμπολίτες οπότε  έγινε με επιτυχία ένα φιλανθρωπικό τουρνουά για την  Κωνσταντίνα και μια ακόμη μικρή ύπαρξη που δοκιμάζονται.

Οι φίλοι του  Νοσοκομείου, το  Κατάστημα κράτησης, οι  Δάσκαλοι και οι  Πολύτεκνοι φρόντισαν να στείλουν τα μηνύματά τους.

Είναι  συγκινητικό λοιπόν να βλέπεις  τους πρωταγωνιστές  να κάνουν αγώνα δρόμου για να κινητοποιήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό  Τρικαλινών.

Στις μέρες μας πρέπει περισσότερο από ποτέ να κοιτάξουμε τον συνάνθρωπό μας. Οι συμπολίτες ποδοσφαιράνθρωποι   λοιπόν δεν κρύβουν την συγκίνησή τους  όταν παίζουν για νέα παιδιά στα οποία η τύχη  δεν  στάθηκε τόσο φιλική σε πρώτη φάση.

Μπορεί  ένα απλό τουρνουά  να μην καταφέρει θαύματα αλλά από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες  έχουν ξεχωριστή αύρα, οπότε η καλή ψυχολογία φτάνει μέχρι εκείνους που δοκιμάζονται.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More