Nature

Μπαταγιάννης: Δεν είναι δεδομένοι ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες

Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα Δημήτρης Μπαταγιάννης είναι ο άνθρωπος που οι φίλαθλοι περιμένουν τις κινήσεις του με αγωνία για να δουν πως θα πορευθεί η αγαπημένη τους ομάδα. Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην «Λέσχη 97,6» τοποθετήθηκε για όλα τα ανοιχτά μέτωπα και επί της ουσίας συνέστησε υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί ή όχι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών, ώστε να ξεκαθαρίσει που θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν.
Τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης έχουν ως εξής:
Για το αν ο ίδιος θα συνεχίσει και είναι ανοιχτός σε προτάσεις: Εγώ θα συνεχίσω κανονικά και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τώρα αν κάποιος έρθει και μου κάνει πρόταση και κρίνω ότι έχει τα εχέγγυα για να οδηγήσει την ομάδα ψηλά δεν λέω όχι. Αλλά κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει.
Για προπονητή και παίκτες: Για το θέμα του προπονητή και των ποδοσφαιριστών όλα είναι ανοιχτά. Θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με την αναδιάρθρωση, να ξέρουμε την κατηγορία που θα αγωνιστούμε και από εκεί κι πέρα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Για το αν υπάρχει συμφωνία με τον Νεμπεγλέρα: Μιλάμε με τον κ. Νεμπεγλέρα, όπως και με άλλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή αλλά ακόμη δεν έχει κάτι κλείσει οριστικά.
Για τη σεζόν που πέρασε αν ήταν επιτυχημένη: Για εμένα που ήταν η πρώτη χρονιά ως παράγοντας ποδοσφαίρου ναι ήταν. Για τη δυναμική του ΑΟ Τρίκαλα σίγουρα όχι, από εκεί και πέρα έμαθα πράγματα και πιστεύω ότι τη νέα σεζόν θα είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα.
Για το αν δέχεται πόλεμο: Πιστεύω ότι κάποιοι από την πρώτη μέρα δεν με ήθελαν στην ομάδα. Μιλάνε ακόμη και σήμερα ότι κάποιοι άλλοι είναι από πίσω μου. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι αυτή η κατηγορία είναι ότι μόνο βάζεις το χέρι στην τσέπη χωρίς επί της ουσίας έσοδα. Και θέλω να τονίσω και κάτι ακόμη, ο ΑΟ Τρίκαλα μια «καθαρή» ομάδα και όλοι πρέπει να καταλαβαίνουν τι εννοώ με αυτό.
Για τα έργα στο στάδιο: Είναι κάτι το σημαντικό και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τρικκαίων πιστεύω ότι θα ολοκληρωθούν στον σωστό χρόνο.
Ένα μήνυμα στους φιλάθλους: Τους θέλουμε δίπλα μας, ξέρουμε ότι ο ΑΟ Τρίκαλα ανήκει στα ψηλά του ελληνικού ποδοσφαίρου και ελπίζω ότι με την βοήθεια και την στήριξη όλων ο δρόμος των επιτυχιών θα είναι μπροστά για την ομάδα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More