Nature

Νέα ήττα για τον ΑΟΤ

Όλο και μεγαλώνει ο προβληματισμός και η πίκρα για τον ΑΟ Τρίκαλα. Στα Χανιά – η αλήθεια είναι ότι πάλεψε – η τρικαλινή ομάδα λύγισε από τον Κισσαμικό και ηττήθηκε με1-0, έτσι η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται 7 βαθμούς πιο ψηλά από τον ΑΟΤ!
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μετά το τέλος της 18ης αγωνιστικής η τρικαλινή ομάδα βρίσκεται όλο και πιο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έτσι ο υποβιβασμός δείχνει ορατός! Απίστευτο; Είναι όμως αληθινό, αφού αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά η αλήθεια του βαθμολογικού πίνακα.
Πάντως απέναντι στον Κισσαμικό οι παίκτες του Μίλος Κόστιτς πάλεψαν, αλλά όπως και στον προηγούμενο αγώνα με την Καλαμαριά όταν δεν μπορείς να σκοράρεις θα έρθει μια στιγμή αδράνειας που θα το πληρώσεις ακριβά. Αυτό έγινε με τον ΑΟΤ και πλέον τα δυο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδι με Εργοτέλη και Σπάρτη δεν αποτελούν απλώς αγώνες που η ομάδα θα κριθεί να κερδίσει, αλλά θα πρέπει να βρει τρόπο να το καταφέρει!
Η εικόνα του αγώνα
Δύσκολες οι καιρικές συνθήκες και το γήπεδο λόγο της βροχής και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Στο 81′ το γκολ των γηπεδούχων από προσπάθεια του Καραγιάννη, με την μπάλα να βρίσκει σε αμυνόμενους.
Οι φάσεις του αγώνα
15′ Μεγάλη ευκαιρία. Από φάουλ του Σάλιακα η μπάλα περνάει απ’ όλους και ο Σισέ εξ επαφής σε κενή εστία στέλνει με προβολή την μπάλα άουτ.
22′ Από κόντρες η μπάλα φτάνει στον Καπό, που μόνος μέσα στην περιοχή πλασάρει αλλά ο Παπαδόπουλος με σωτήρια επέμβαση διατηρεί το 0-0.
39′ Σέντρα του Σάλιακα πλασέ στην κίνηση του Κουσκουνά μπλοκάρει ο Ταΐρης.
44′ Από διώξιμο του Ντόση ο Γκίνη πήρε την μπάλα, “άδειασε” έναν αντίπαλο και σούταρε με την μπάλα να φεύγει άουτ.
46′ Μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα δευτερόλεπτα του β’ ημιχρόνου με τον Ρίσκι να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και να μην τελειώνει τη φάση, αλλά να επιχειρήσει πάσα, που κόπηκε από τον Γκότοβο.
52′ Νέα ευκαιρία, σέντρα του Παπαχρήστου πλασέ στην κίνηση του Ρίσκι απέκρουσε ο Ταΐρης.
54′ Σέντρα του Πάνου ο Γουερέ έστρωσε στον Σαλίμ Σισέ που πλάσαρε για να μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος.
68′ Σπουδαία επέμβαση του Παπαδόπουλου σε σουτ του Σαλίμ Σισέ.
74′ Ο Σμυρλής έκανε τη σέντρα με δύναμη προς την περιοχή και η μπάλα προσέκρουσε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.
80′ Σέντρα Αρναρέλλη σουτ του Παπαχρήστου, η μπάλα βρίσκει στον Τσιμίκα και καταλήγει κόρνερ.
81′ ΓΚΟΛ: Από σέντρα του Καραγιάννη η μπάλα βρίσκει σε αμυνόμενους και καταλήγει στα δίχτυα (1-0).
86′ Σουτ του Σμυρλή άουτ.
90+2′ Από μπαλιά του Βρεττού ο Κουσκουνάς αποφεύγει τον Ταΐρη, που τελευταία στιγμή και εκτός περιοχής τον σταματάει.
90+4′ Γέμισμα του Ταΐρη, ο Παπαδόπουλος δεν μπορεί να διώξει και ο Τόλι απομακρύνει σε κόρνερ σχεδόν στη γραμμή.
Διαιτητής: Κατοίκος (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Αδαμόπουλος (ΕΠΣ Μεσσηνίας) – Μαυρουδής (ΕΠΣ Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Αντωνίου (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής)
Κίτρινες κάρτες: Σισέ (30′), Κουσκουνάς (35′), Ντιαλό (35′), Γκότοβος (62′), Φαζός (73′), Καπός (73′), Καραγιάννης (90+3′)
ΑΟΧ-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Αλί Σισέ, Φαζός, Παπαχρήστος, Γκίνη (78′ Καραγιάννης), Μουμίν, Σάλιακας, Κάσσος (65′ Αρναρέλλης), Ρίσκι (72′ Βρεττός), Κουσκουνάς
Τρίκαλα (Μίλος Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης (87′ Λάσκαρης), Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Τσιμίκας, Καπός, Γουερέ (65′ Σμυρλής), Σαλίμ Σισέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More