Nature

Νίκη ανάσα για τον ΑΟΤ

Η νίκη είναι πάντα… νίκη! Μπορεί ο ΑΟ Τρίκαλα να μην έβγαζε μάτια, αλλά το 1-0 επί της Σπάρτης ήταν όντως πολύτιμο. Μάλιστα η τρικαλινή ομάδα εννοήθηκε και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που παλεύουν για την παραμονή και πλέον έχει ξεφύγει από τις 4 τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, ενώ είναι στους 3 βαθμούς από την 10η θέση.
Έτσι οι παίκτες του Μίλος Κόστιτς πήραν μια ανάσα, αλλά ξέρουν πολύ καλά ότι απομένουν ακόμη 9 τελικοί για να μην χαθούν οι κόποι και οι προσπάθειες, είτε γίνει είτε δεν γίνει αναδιάρθρωση.
Τώρα η σκέψη είναι στον αγώνα της Κυριακής, στον Βόλο με την το ΝΠΣ, που εκεί όμως ο ΑΟΤ θα παίξει χωρίς άγχος, αφού απέναντι στον πρωτοπόρο της Φούτμπολ Λιγκ μόνο να κερδίσει έχει, αφού το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι.
Η εικόνα του αγώνα
Είναι γεγονός ότι το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει πολλά όσο αφορά το θέαμα. Από εκεί και πέρα όμως αυτό που κράτησαν όλοι ήταν οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί.
Το γκολ του Μαρκόφσκι στο 31’ αποδείχτηκε χρυσό και ο ΑΟΤ πήρε τους 3 βαθμούς και ελπίζει για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟΤ (Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης (55΄Γκουγκούδης-81΄λ.τρ. Νιάρος), Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Άντρονικ (64΄Λάσκαρης), Σμυρλής, Τσιμίκας, Σισέ, Μαρκόφσκι

Σπάρτη: Πάντος, Αρώνης, Κολτσίδας, Τσίμαν, Λώλος, Αγγελόπουλος, Τιράρ, Καινούργιος (80΄Ζαχαριουδάκης), Νάτσης (60΄Παυλής), Βαλμάς (36΄λ.τρ, Φραγκούλης), Τιεντσέ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More