Nature

Να υπάρξει αντίδραση

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο για τα όσα περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που δόθηκε για διαβούλευση έως την ερχόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου.

Ως γνωστόν, το σχέδιο νόμου προβλέπει για τα Τρίκαλα μόλις δύο σχολές, την ΣΕΦΑΑ και το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, το οποίο εντάσσεται στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Διαιτολογίας.

«Επί τον τύπον των ήλων»,  οι ιθύνοντες του Νομού Τρικάλων για τις Πανεπιστημιακές Σχολές.  Αντιμέτωποι πλέον με την πραγματικότητα,  μετά τη δημοσιοποίηση του σχεδίου νόμου από το Υπουργείο Παιδείας, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα Τρίκαλα αποτελούν το φτωχό συγγενή της κυβέρνησης για ακόμα μια φορά, παίρνοντας από 34 σχολές μόνο τις δύο» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο κ. Μιχαλάκης ανέφερε ότι θα πρέπει άμεσα να προγραμματιστεί ένα ραντεβού με τον Υπουργό Παιδείας, καλώντας τους τοπικούς βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More