Nature

ΝΔ και αυτοδιοικητικές

Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, καλώς ή κακώς, έχουν πολιτικό βάρος, όμως όχι σε όλους τους Δήμους. Με βάση αυτό, η ΝΔ έχει διαμηνύσει στις περιφερειακές οργανώσεις, πως στις μικρές τοπικές κοινωνίες δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ενασχόληση του κόμματος, αφήνοντάς τες να δράσουν κατά βούληση. Αυτό σημαίνει πως στους τρεις Δήμους του Νομού μας, υποψηφιότητες στελεχών ή μελών του κόμματος θα είναι ελεύθερες.
Μέχρι όμως πρωτεύουσες Νομών, ενδεχομένως υπάρξει παρέμβαση από τα κεντρικά, αν απειληθεί η διασάλευση της ενότητας της παράταξης από τυχόν υποψηφιότητες δύο ή περισσότερων στελεχών ή μελών του κόμματος, καθώς αυτό θα έχει επίπτωση στην κεντρική πολιτική σκηνή και τελικά, το θέμα είναι η εφαρμογή της πολιτικής και όχι τα πρόσωπα.
Πάντως, αν υπάρξουν πάνω από δύο υποψηφιότητες για τον Δήμο Τρικκαίων, είναι βέβαιο πως το κόμμα τα επέμβει.
Αλλά αυτά είναι ζητήματα που θα ανοίξουν τις επόμενες ημέρες, καθώς ο φάκελος «αυτοδιοικητικές εκλογές» δεν έχει ανοίξει ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More