Nature

Νωρίτερα το αντίο

Μπορεί οι φίλαθλοι να περίμεναν μια τελευταία προσπάθεια από πλευράς  Καλαμπάκας αλλά τελικά  λήφθηκε διαφορετική απόφαση.

Η  έλλειψη κινήτρου  μετά  το βαθμολογικό ξεκαθάρισμα  συνέπεια της ήττας στην    Μελίκη οδήγησε στην παραπάνω επιλογή,  οπότε κάνουμε και εμείς  την σχετική ενημέρωση μετά την πρωϊνή αναφορά στην ιστοσελίδα.

Εκ των πραγμάτων η  Τρικαλινή  ομάδα θα  κοιτάξει την επόμενη μέρα και σίγουρα θα προκύψουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Με υπομονή και δουλειά όμως θα προσπαθήσει να επιστρέψει στον χώρο.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΟ Καλαμπάκας στον αγώνα ΑΟ Καλαμπάκας – ΑΟΚ Βέροιας της 12/05/2019 για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΟΚ Βέροιας με σκορ 20-0.
Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο ΑΟ Καλαμπάκας εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 (άρθρο 7).

Αναλυτικά  στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More