Nature

Ξεκάθαρος στόχος

Πλούσιες συγκινήσεις θα προσφέρει και η νέα σειρά αγώνων στην μπασκετική  Γ’ Εθνική. Εν αρχή λοιπόν οι  Ικαροι. Μέσα στην  Μπάρα οι κιτρινόμαυροι μεταμορφώνονται και αποδίδουν εξαιρετικό μπάσκετ. Πραγματικά κινούνται με άνεση και διαθέτουν έναν μοναδικό τρόπο να περιορίζουν τους αντιπάλους  σε δεύτερο ρόλο.

Τούτο θα σπεύσουν να κάνουν και σήμερα, ενώ το σημαντικό είναι να εμφανιστούν ζεστοί όλοι οι αθλητές. Αναντίλεκτα δεν περισσεύει κανείς, οπότε όσοι αγωνιστούν πρέπει να δουλέψουν στα κόκκινα, είτε παίξουν πολλά λεπτά , είτε λίγα.

Επιπρόσθετα οι κιτρινόμαυροι συνειδητοποίησαν ότι η εικόνα της περασμένης αγωνιστικής στα  Γρεβενά  δεν συνάδει με τις πραγματικές αρετές τους. Συνεπώς θέλουν ένα ξέσπασμα για να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους και να ατενίσουν την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Οσο για τον κόουτς  Μητσιάδη δήλωσε από την μια την πίστη του στην δουλειά της ομάδας και στο ταλέντο των παικτών αλλά υπογράμμισε ότι ο αγώνας με τον Παλαμά θέλει μεγάλη προσοχή και πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ντέρμπι  ολκής.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More