Nature

Ξεκίνησαν οι εργασίες

Μετά την ολοκλήρωση του κόμβου στο Ριζαριό, ξεκίνησαν χθες οι εργασίες  για την υλοποίηση του κόμβου στα Μεγάλα Καλύβια, στο πλαίσιο του έργου που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πρόκειται για το δεύτερο έργο που εντάσσεται στον σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, για την κατασκευή 10 συνολικά κόμβων σε σημεία-καρμανιόλες του οδικού δικτύου στην περιοχή μας, όπου έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες πολίτες.

Συνολικά ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 3 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο κόμβος κατασκευάζεται στην εθνική οδό Τρικάλων-Καρδίτσας, στο ύψος του ΤΕΦAΑ και συγκεκριμένα στην είσοδο που εξυπηρετεί τα Μεγάλα Καλύβια και τις Καρυές.  Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μέσω παράκαμψης από την Αγία Κυριακή, με την προσοχή των οδηγών να κρίνεται επιβεβλημένη μια και το συγκεκριμένα τμήμα κρύβει παγίδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More