Nature

Ξεκίνησε με ήττα το 2019 ο ΑΟΤ

Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν μπόρεσε στο πρώτο παιχνίδι του 2019 να κλέψει βαθμό στην Πάτρα από την Παναχαϊκή,. Έτσι οι γηπεδούχοι με το 2-1 πήραν τους 3 βαθμούς και άφησαν τον ΑΟΤ εκτός δεκάδας. Πάντως στον ΑΟΤ έχουν κάθε λόγο να μιλάνε για κλοπή, αφού το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ήταν ο ορισμός του οφσάιντ. Ενώ είναι σαφές ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση, αφού η φυγή πολλών παικτών δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα.
Ο αγώνας
Η Παναχαϊκή επικράτησε 2-1 του ΑΟ Τρίκαλα παρότι πάλι δέχθηκε ψυχρολουσία ισοφάρισης, αλλά επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι ματς.
Η Παναχαϊκή είχε ξεχάσει την γεύση της νίκης, αφού η τελευταία του για αγώνα πρωταθλήματος ήταν στις 18 Νοεμβρίου επί του Ηρακλή με 1-0, αλλά τελικά τη «θυμήθηκε» έστω και αν για ακόμη μια φορά αγχώθηκε με την ισοφάριση του ΑΟ Τρίκαλα στο 61ο λεπτό. Το τελικό 2-1 στο γήπεδο της Αγυιάς για την ομάδα της Πάτρας της προσφέρει μια βαθμολογική ανάσα και ψυχολογία για ψηλότερα εν όψει και του αγώνα της Τρίτης (8/1) με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.
Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟ Τρίκαλα προερχόταν από ένα καλό σερί με τρία διαδοχικά καλά αποτελέσματα με επτά βαθμούς συγκομιδή, το οποίο δεν κατάφερε να διευρύνει παρότι έμεινε στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του και μέχρι το τελευταίο λεπτό αναζήτησε την ισοφάριση με τον Καπό (93’). Στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης η Παναχαϊκή ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο και πίεζε τον αντίπαλό της, αλλά το γκολ ήρθε σχεδόν με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κυνηγόπουλος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή.
Ο Ελευθεριάδης ευστόχησε και έστειλε χωρίς άγχος την ομάδα του στα αποδυτήρια, αλλά η αντίδραση των Θεσσαλών έγινε πράξη με τον Συμελίδη στο 61ο λεπτό έπειτα από ωραία πάσα από τον Καπό. Ο Λουμπαρδέας ήταν εκείνος που λύτρωσε εν τέλει την ομάδα της Πάτρας στο 81ο λεπτό με ωραία προβολή, ενώ ήταν σε ξεκάθαρη θέση οφσάιντ. έπειτα από κόρνερ του Καρατσανάκοφ και οι Αχαιοί πανηγύρισαν μετά από ένα αρνητικό σερί 6 αγώνων.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 2-1
ΓΚΟΛ: 45′ πέν. Ελευθεριάδης, 81′ Λουμπαρδέας – 61′ Συμελίδης
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πλέγας (80′ Μωραΐτης), Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (70′ Καρατσανάκοφ), Κολ (70′ Παπατόλιος), Μπαστακός, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Τσελεπίδης.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Τσιμίκας (57′ Γκατσολάρι), Γκουγκούδης, Συμελίδης, Καπός, Σταματάκος (60′ Κούλπας)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπουρτζοβίτης (Κορίνθου), Κιλικιώτης (Ξάνθης)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More