Nature

Οι γυναίκες της χρονιάς…

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας που είναι σήμερα 8 Μαρτίου, γεννήθηκε ένας ετήσιος θεσμός που ξεκίνησε από χθες το βράδυ στην πόλη των Τρικάλων, με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει την Γυναικεία Ηγεσία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα ΑΝΑΝΤΙ RESORT υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ όπου κλήθηκαν να παραστούν για να βραβεύσουν τις Γυναίκες η πολιτική, θρησκευτική, κοινωνική και επιχειρηματική Ηγεσία του Νομού μας.

Η φιλοσοφία του νέου θεσμού επιβράβευσης της Γυναικείας Ηγεσίας στο Νομό των Τρικάλων έχει ως εξής, όπως τονίζουν οι διοργανωτές: Όλοι ξέρουμε ότι η πατρίδα μας βιώνει μια μεγάλη ηθική, κοινωνική και αξιακή κρίση. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον ο ρόλος της Γυναίκας είναι ιδιαίτερα σημαντικός και θέλουμε να αναδείξουμε ακριβώς αυτή την διάσταση και να εξυψώσουμε το ρόλο της Γυναίκας σε όλους τους χώρους δράσης στην Κοινωνίας, τον Πολιτισμό, την Πνευματική Δημιουργία, στις Επιστήμες και στην Επιχειρηματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More