Nature

Οι «κόκκινοι» υποψήφιοι Δήμαρχοι

Οι Γιώργος Καΐκης, Βάϊος Καλύβας και Ευαγγέλια Στεργίου θα διεκδικήσουν τους Δήμους Τρικκαίων, Πύλης και Φαρκαδόνας, αντίστοιχα με τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν το Μάιο.

Οι τρείς από τους τέσσερις «κόκκινους» υποψήφιους που θα στηρίξει το ΚΚΕ στο ν. Τρικάλων ανακοινώθηκαν, προχθές το βράδυ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε  η  Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλίας, στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας.

Σε ό,τι αφορά στο Δήμο Μετεώρων το όνομα του υποψηφίου Δημάρχου θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου από τους τέσσερις υποψηφίους για τη γνωστοποίηση των θέσεων τους.

Να σημειωθεί ότι η αυριανή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η τοπική Τομεακή Επιτροπή στο Δημοτικό Γυμναστήριο αναβλήθηκε για το άλλο Σάββατο 19 Ιανουαρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More