Nature

Οι προτάσεις για το Πανεπιστήμιο

«Δεν καταθέτουν ρεαλιστικές προτάσεις οι φορείς του Νομού μας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ιδίως ο Δήμος Τρικκαίων, δηλαδή ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου και η ομάδα που έχει συγκροτήσει για τον σκοπό αυτό» δήλωσαν οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου.
«Ζητήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας να κατατεθούν προτάσεις που αποτυπώνουν τις ανάγκες για βιώσιμη ανάπτυξη του Νομού μας και όχι να γίνουν υποδείξεις για το ποια τμήματα και σχολές πρέπει να λειτουργήσουν στα Τρίκαλα» υπογράμμισαν οι δύο βουλευτές και σημείωσαν «η πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων θα ήταν τέλεια σε ένα άλλο, ιδανικό περιβάλλον, χωρίς να έχει μεσολαβήσει η 10ετής κρίση, από την οποία έχουμε πια εξέλθει και έχοντας στην διάθεσή μας όλον τον προϋπολογισμό. Πρέπει να δούμε τι ανάγκες έχουμε στην τοπική κοινωνία και οικονομία και όχι να κάνουμε μικροπολιτική».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More