Nature

Οι σκέψεις Σαμολαδά για ΑΟΤ

Άνοιξε τα χαρτιά του ο αθλητικός διευθυντής του ΑΟ Τρίκαλα, Νίκος Σαμολαδάς. Ο κ. Σαμολαδάς αναφέρθηκε στην χρονιά που ολοκληρώθηκε, την επόμενη σεζόν, την συνεργασία του με τον Αιβάζογλου και τους… Τρικαλινούς ποδοσφαιριστές.
Μιλώντας τον FM100 ο Ν. Σαμολαδάς και σημείωσε μάλιστα πως δούλεψε για δύο πλάνα (ένα για συμμετοχή στη Σουπερ Λιγκ -2 και ένα για Φούτμπολ Λίγκ) αλλά ανέφερε πως: “Δεν πιστεύω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα, όμως το πλάνο της Football League αν τελικά έχουμε την τύχη και παίξουμε στην S2 θα είναι σχεδόν το ίδιο. Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και να μην βλέπουμε φαντάσματα η να περιμένουμε θαύματα νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο. Ξέρω ότι μπορεί να στεναχωρεί τον κόσμο των Τρικάλων αυτό που λέω αλλά πιστέψτε με οτι είναι καλύτερα να ξέρουμε την αλήθεια και να βαδίζουμε πάνω σε αυτό παρά να λέμε πράγματα που μπορεί να μην γίνουν” .
Μιλώντας τους στόχους του ΑΟΤ είπε : Επειδή δεν θέλω να λεω πάρα πολλά λόγια και να λέμε και να δίνουμε υποσχέσεις στον κόσμο , δεν χρειάζεται να πω εγώ ότι στόχος του είναι να βγει κατηγορία άμεσα. Ο ΑΟΤ ‘εχει απο πίσω του μια ιστορία, έχει κόσμο είναι μια ολόκληρη πόλη , ξέρω έχω παίξει αντίπαλος, ξέρω τι σημαίνει , θέλοντας και μη είμαι υποχρεωμένος να χτίσω μια ομάδα θα είναι μια ομάδα τέτοιου είδους. Φυσικά η ομάδα που θα χτίσω και φαντάζομαι εγώ σε συνεργασία με τον προπονητή και φυσικά με τον πρόεδρο που είναι ο πρωτεργάτης θα είναι μια ομάδα που θα έχει και βάσεις και πλάνο και πιστεύω ότι η επιτυχία θα έρθει μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε.

Για το θέμα του προπονητή: Σε μια εβδομάδα το πολύ θα είμαστε τελειωμένοι. Τον λόγο τον έχω αποκλειστικά και μόνο εγώ σε συνεργασία με τον πρόεδρο . Ο πρόεδρος αποφασίζει εγώ απλά προτείνω με βάση τις γνώσεις μου και θα αποφασίσουμε το καλύτερο για την ομάδα. Φυσικά και έχω βρει ανθρώπους προπονητές που είναι επαγγελματίες και που θα στηρίξουν το όνομα του ΑΟΤ. Ένας προπονητής που θα είναι φιλόδοξος, πετυχημένος που θα έχει στο dna του τη νίκη. Και να γνωρίζει πολύ καλά σε πια ομάδα είναι.Οταν θα έρθει ο καινούργιος προπονητής, θα του δείξω τη λίστα με ποιους έχω μιλήσει και τι επαφές έχω κάνει , πια παιδιά μπορούν να μείνουν στην ομάδα από την προηγούμενη χρονιά και μαζί με τον προπονητή θα αποφασίσουμε ότι αυτά τα παιδιά που έχω προσεγγίσει εγώ μας κάνουν. Αν ο προπονητής πει πχ ότι ο Σαμολαδάς δεν μου κάνει εννοείται πως δεν θα προχωρήσω καμία κίνηση μόνος μου.

Για τις ανανεώσεις ανέφερε πως Ο αριθμός παικτών που θα παραμείνουν δεν είναι μεγάλος. Από 5 έως 7 άτομα.

Για τους Τρικαλινούς παίκτες: θεωρώ παράδοξο και όχι μόνο για την ομάδα των Τρικάλων να μην υπάρχουν παιδιά που θα απαρτίζουν το 1/3 του ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα είναι από το νομό. Θα πρέπει να δώσουμε στα παιδιά αυτό το έναυσμα. Να καταλάβουν ότι ο ΑΟΤ δεν θέλει να φάει τα παιδιά του αλλά θα είναι μια ομάδα που θα βοηθήσει. Ίσως και ο ΑΟΤ να μην κινήθηκε σωστά προς αυτά τα παιδιά που ήταν ταλέντα στην περιοχή και έπρεπε να τα απορροφήσει. Ίσως να μην υπήρχε καλή προσέγγιση. Ίσως τα παιδιά να ήταν διστακτικά γιατί δεν έβλεπαν ενέργειες να προωθηθούν. Οι συζητήσεις που έχω κάνει είναι σε καλό επίπεδο. Βρήκα και αντίδραση όσο αφορά τα προηγούμενα χρόνια και προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν ότι εγώ η προσέγγιση που κάνω δεν είναι γιατί είναι παιδιά από τα Τρίκαλα αλλά γιατί μου κάνουν στην ομάδα.

Για την προετοιμασία: Νομίζω πρέπει να έρθει ο προπονητής να μας πει το ΟΚ. Πιστεύω το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά οπότε και ο προπονητής μπορεί να ξέρει το πλάνο του.
Για τις συνθήκες που βρήκε στα Τρίκαλα: Διαπίστωσα ότι είναι ένας άνθρωπος που απο μόνος του είχε πει απο την πρώτη στιγμή ότι δεν ήξερε τον χώρο. Από τη μέρα που ήρθα μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι η συμφωνία που είχαμε κάνει για να με ακούσει σε αυτά που θα του πω , το έχει τηρήσει 100%. Αγάπησε παρά πάρα πολύ τα Τρίκαλα. Έχει βάλει πάρα πολλά λεφτά. Δεν θα σας πω το νούμερο. Ποτέ μου δεν είχα πρόεδρο να βάλει τα λεφτά που έβαλε ο κ. Αιβάζογλου σε 4 μήνες σε όλη τη χρονιά. Σε αυτό το διάστημα. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να μην ξέρει το ποδόσφαιρο και τι είναι ακριβώς. Αλλά είναι πανέξυπνος. Ίσως και να το έχει μάθει και γρήγορα. Ας ελπίσουμε οτι την επόμενη χρονιά να μπορέσω να τον δικαιώσω. Μου αρέσει να δουλεύω σε δύσκολες συνθήκες όσο αφορά την επιτυχία και να δώσω σε αυτόν τον άνθρωπο τη χαρά ότι δεν έκανε λάθος επιλογή που πήρε την ομάδα του ΑΟΤ. Σε αυτό φυσικά θα βοηθήσουν όλοι οι παράγοντες της πόλης. Ο ΑΟΤ είναι ενιαίος και θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More