Nature

Ομαλά συνεχίζονται οι πανελλαδικές εξετάσεις

Ηρεμα και χωρίς προβλήματα διεξήχθησαν χθες οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ στα Τρίκαλα, με το ποσοστό της αποχής να αγγίζει το 25,3%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, στο  μάθημα της «Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ» από τους 84 υποψηφίους, εμφανίστηκαν οι 68, στο μάθημα της «Ιστορία σύγχρονης τέχνης» οι 5 από τους 6, στο μάθημα «Ηλεκτροτεχνία 2» οι 5 από τους 11 και στο «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο», οι 9 από τους 12, με αποτέλεσμα σε σύνολο 113 υποψηφίων να εξετάζονται οι 87 και να απέχουν 26 υποψήφιοι.

Οι εξετάσεις για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ θα συνεχιστούν αύριο Σάββατο με το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών/ Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών, Μεταφορά Φορτιών, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας/ Βιολογική Γεωργία/ Βιολογική Διατροφή Ζώων και Κινητήρες Αεροσκαφών/ Κινητήρες Αεροσκαφών ΙΙ.

Σήμερα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα Λατινικά,  τη Χημεία και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More