Nature

Οργανώνονται οι δημοτικοί υπάλληλοι

Μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων θα τεθούν στο επίκεντρο της αυριανής τακτικής γενικής συνέλευσης του τοπικού Συλλόγου.

Η συνέλευση θα λάβει χώρα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στις 2 μ.μ., ενώ θα παραβρεθεί το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.ΟΕ.- Ο.Τ.Α κ. Γιώργος Μαγίακος.

Παρών στην συνέλευση θα είναι ο κ. Μαγίακος Γιώργος (), καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου να είναι στην συνέλευση προκειμένου να λύσουν τις απορίες τους και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις.

«Θέλουμε η Συνέλευση μας να αποτελέσει μια μαζική αγωνιστική διαδικασία , με την συμμετοχή όλων των συναδέλφων. Θέλουμε από την συνέλευση αυτή να βγει ο Σύλλογός μας πιο συσπειρωμένος , πιο δυνατός ,πιο μαζικός ,για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εργαζομένων» τονίζει το Δ.Σ. του Συλλόγου και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι ο Διοικητικός & Οικονομικός απολογισμός, το πρόγραμμα δράσης, οι προσφυγές και οι αγωγές για το 13ο & 14ο μισθό (δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας ), αλλά και η συλλογική σύμβαση εργασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More