Nature

Οριστική αναβολή στον αγώνα του ΑΟΤ

Η αναμέτρηση ΑΟ Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας ήταν αδύνατο να διεξαχθεί και τη Δευτέρα (14/01) με αποτέλεσμα να αναβληθεί και πάλι και να οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.
Μία ακόμα εκκρεμότητα ορισμού αγώνα προέκυψε στη Football League. Το πρόγραμματισμένο για την Κυριακή (13/01) παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής μεταξύ του ΑΟ Τρίκαλα και του Απόλλωνα Λάρισας ήταν αδύνατο να διεξαχθεί και τη Δευτέρα (14/01) εξαιτίας του χιονιού και του πάγου στον αγωνιστικό χώρο, οπότε η διοργανώτρια θα πρέπει να το ορίσει σε νέα ημερομηνία.
Ο διαιτητής Καραντώνης (Ημαθίας) στην αυτοψία που έκανε διαπίστωσε ότι ο αγωνιστικός χώρος εγκυμονούσε κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, οπότε έκλεισε το φύλλο αγώνα. Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής η 30η Ιανουαρίου μαζί με τα υπόλοιπα αναβληθέντα της 11ης αγωνιστικής, Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης, Απόλλων Πόντου-Αήττητος Σπάτων και Αιγινιακός-Βόλος ΝΠΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More