Nature

Ο Αλ. Τσίπρας ενημέρωσε τον Ν. Αναστασιάδη για τη συνάντηση με τον Ερντογάν

Για τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου, πέραν της γενικής ενημέρωσης έγινε εκτενής αναφορά στα όσα διαμείφθηκαν σχετικά με το Κυπριακό.

Επίσης, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Έλληνας πρωθυπουργός, συζήτησαν για την προσέγγιση της ελληνικής πλευράς στο επόμενο διάστημα και ενόψει της άφιξης στην Κύπρο της συμβούλου του ΓΓ των ΗΕ κ. Τζέιν ΧολΛουτ, με κοινό στόχο την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

Η επικοινωνία, πρόσθεσε ο κ. Προδρόμου, θα συνεχιστεί, όπως είναι η πάγια πρακτική, προκειμένου να υπάρξει πλήρης συντονισμός ως προς τους σχεδιασμούς που θα οδηγήσουν στην επιδιωκόμενη συμφωνία για λύση του Κυπριακού.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More