Nature

Ο ΑΟΤ φιλοξενεί Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο

Ώρα κυπέλλου για τον ΑΟ Τρίκαλα και μάλιστα σε… βραδινές συνθήκες! Ο ΑΟΤ στις 7.30 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης για την 2η αγωνιστική των ομίλων. Η ομάδα της Αρκαδίας πέρυσι είχε εξασφαλίσει εισιτήριο για την Ευρώπη και το Γιουρόπα Λιγκ και γενικότερα θεωρείται από τις πιο ισχυρές ομάδες τα τελευταία χρόνια.
Από την άλλη ο ΑΟΤ από το σημερινό παιχνίδι θα παίξει χωρίς άγχος και θα επιδιώξει το καλύτερο. Άλλωστε ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και όχι τόσο το κύπελλο. Να θυμίσουμε ότι για την 1η αγωνιστική ο ΑΟΤ είχε έρθει ισόπαλος στις Σέρρες με το Παραλίμνι. Ενώ ο Αστέρας νίκησε στην Τρίπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έτσι η λογική λέει ότι η 2η θέση δεν θα κριθεί σήμερα αλλά τον Δεκέμβριε στον αγώνα με τον ΑΟΤ κόντρα στον Απόλλωνα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγώνας με τον Αστέρα δεν θα έχει ενδιαφέρον, το αντίθετο. Το γόητρο είναι ισχυρό και βέβαια θέλουν όλοι στην ομάδα να αφήσουν πίσω το άτυχο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.
Η αποστολή του ΑΟΤ για Αστέρα Τρίπολης
Το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (Τετάρτη, 7.30 μ.μ.).
Ο Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή και είναι οι παρακάτω: Ταϊρης, Γιδόπουλος, Γκότοβος, Κέζος, Πάνος, Γκουγκούδης, Γκόλιας, Νιάρος, Τσιάρας, Γιουκαρής, Γκατζολάρι, Κατσαντώνης, Μακρίδης, Σταματάκος, Μαντιανί, Καπός, Συμελίδης, Ηλιάδης, Μαλάι.
Ενώ ο Σέρβος τεχνικός είναι σαφές ότι ξεκουράζει αρκετούς παίκτες, όπως ο Ράντι, Ρούνει, Τριανταφυλλάκος, Συριόπουλος, Σιαλμάς, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή είναι ο Καπός, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα
Ο ΑΟ Τρίκαλα υποδέχεται σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 10€
Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια ανοίγουν ώρα 18:00 και οι θύρες του Σταδίου στις 18:30.
* Όλοι οι φίλαθλοι θα εισέρχονται στο γήπεδο από την Θύρα 4.
*Ελεύθερη Είσοδος σε άτομα μέχρι 12 ετών μόνο με συνοδεία.
*Για περισσότερες πληροφορίες: 2431302822.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More