Nature

Ο Ν. Βούτσης δείχνει εκλογές το Μάιο του 2019

Τον Μάιο του 2019, δείχνει εκλογές ο Νίκος Βούτσης, ο οποίος μίλησε για το χρόνο των εκλογών και για το ενδεχόμενο τριπλής εκλογικής διαδικασίας. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον χρόνο που θα γίνουν οι εκλογές.

«Δεν μπορεί βεβαίως να αποκλειστεί μια τριπλή εκλογική διαδικασία, το σίγουρο είναι πως, πηγαίνοντας για το Σεπτέμβρη – Οκτώβρη του 2019, η ενδιάμεση ημερομηνία που είναι μόλις 3 μήνες πριν και που θα γίνουν είτε έτσι είτε αλλιώς οι Ευρωεκλογές, αλλά πλέον και οι Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές, είναι ένα μεγάλο ορόσημο για το οποίο προφανώς ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα προσδιορίσουν αν τότε, ή μετά από δύο τρείς μήνες, θα γίνουν οι εκλογές. Άρα πλέον το σημαντικό είναι ότι φύγαμε από την καθημερινή εκλογολογία», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές μέσα στο 2018, απάντησε:

«Απολύτως, δεν υπάρχουν αυτά. Αυτά είναι για να κρατιούνται σε ένα βαθμό –επιτρέψτε μου την έκφραση– οι κομματικοί στρατοί σε εγρήγορση, καθώς είναι καλοκαίρι, κυρίως όμως εκπορεύονται από ορισμένες πλευρές που έχουν συμφέροντα που διακυβεύονται αυτό τον καιρό είτε στο επίπεδο των τηλεοπτικών αδειών, που είναι στην τελική της φάση εντελώς η διαδικασία, είτε σε ανοικτές δικαστικές υποθέσεις, είτε αλλού γι’ αλλού και άρα υπάρχει ένας φανατισμός γύρω από το ότι χθες, προχθές, αντιπροχθές, έχουμε εκλογές. Το βλέπω καθημερινά. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν υπάρχει καμία πολιτική βάση σ’ αυτά τα πράγματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More