Nature

Πάλι στην πρίζα

Η δράση καλά κρατεί στην  Γ’ Εθνική του μπάσκετ και οι εκπρόσωποί μας  έχουν ξανά ελκυστικά  παιχνίδια. Μέλημά τους λοιπόν  είναι να πετύχουν την καλύτερη δυνατή προσαρμογή.

Πολύ σωστά  πάντως οι εκπρόσωποί μας βρίσκονται μόνιμα στην πρίζα, αφού ξέρουν ότι χωρίς  συστηματική δουλειά  δεν θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το εύρος των αρετών.

Φυσικά οι επίσημες αναμετρήσεις   τροφοδοτούν  τους  πρωταγωνιστές  με  χρήσιμο υλικό. Ετσι οι προπονητές  εστιάζουν κυρίως στους τομείς που επιδέχονται  βελτίωσης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το  ανακάτεμα της τράπουλας και ο αιφνιδιασμός  παίζουν μεγάλο ρόλο  στην διαμόρφωση ενός αποτελέσματος.

Με συμβατικές  εμφανίσεις  μπορεί μια ομάδα να κερδίσει τα ματς που έχει στο πρόγραμμα αλλά το ζητούμενο βρίσκεται στο κάτι παραπάνω.

Πάντως και στον φετινό μαραθώνιο  το σκηνικό είναι πλούσιο.

Το τοπικό δίδυμο πάντως ζει για τα  Κυριακάτικα ματς. Οι  Ικαροι δοκιμάζονται στην έδρα της  Λευκάδας, ενώ η  Καλαμπάκα υποδέχεται τον Παλαμά ψάχνοντας με όλες τις δυνάμεις το ροζ φύλλο.

Αναλυτικά στην έντυπη εκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More