Nature

Πέρασε το .. τεστ το ΣΒΑΑ Τρικάλων

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη δημοτική Αρχή Τρικκαίων, σε ό,τι αφορά στις προτάσεις που είχε καταθέσει τον περασμένο Μαΐου για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) των Τρικάλων, καθώς η αρμόδια επιτροπή ενέκρινε, στην πρώτη φάση την πλειονότητα των έργων.

Ως γνωστόν, το περασμένο Μάιο είχε υποβληθεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο φάκελος με 13  έργα κόστους σχεδόν 10 εκατ. ευρώ για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) των Τρικάλων.

Την περασμένη εβδομάδα η αρμόδια επιτροπή απέστειλε σχετικό έγγραφο, μέσω του όποιου γνωστοποιούνται τα έργα που εγκρίνονται, ενώ δίνεται προθεσμία 30 ημερών, προκειμένου να υποβληθεί εκ νέου η πρόταση (σ.σ. με τις όποιες διευκρινήσεις και προσθέσεις), ώστε να προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Υπενθυμίζεται ότι το συνολικό «πακέτο» της πρόσκλησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας για Τρίκαλα και Καρδίτσα ανέρχεται σε 15 εκατ. ευρώ, ενώ τα έργα αφορούν στην ανάπλαση του κέντρου της πόλης, στην αισθητική αναβάθμιση της νότιας εισόδου της πόλης,  στη στήριξη της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας με 4 διαφορετικές δράσεις κ.ο.κ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More