Nature

Πήρε βαθμό στην Κέρκυρα ο ΑΟΤ

Σ’ ένα γήπεδο χωράφι και κάτω από καταιγίδα ο ΑΟ Τρίκαλα κατάφερε να πάρει τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ με το 1-1 κόντρα στην Κέρκυρα για την 9η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.
Οι παίκτες του Θωμά Γράφα αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ απέναντι σ’ έναν αντίπαλο με καλή ψυχολογία είχαν την πίστη για το θετικό αποτέλεσμα και τελικά με το γκολ του Συμελίδη ήρθε η επιτυχία. Αυτός ο βαθμός είναι ξεκάθαρο ότι δίνει συν όλα τα άλλα και ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η εικόνα του αγώνα
Ο νόμος του ποδοσφαίρου βρήκε εφαρμογή το απόγευμα του Σαββάτου (15/12) στο… χωράφι της Κέρκυρας. Οι Φαίακες πήραν νωρίς το προβάδισμα απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα, έχασαν ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» το 5ο διαδοχικό τρίποντο, αλλά στο 79′ ο Παναγιώτης Συμελίδης διαμόρφωσε το 1-1 και βοήθησε τους Τρικαλιούς να πάρουν τον πολύτιμο πόντο στο νησί του Ιονίου.
Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί πισωγύρισμα για την ομάδα του Ιονίου, καθώς μένει στο -8 από τον πρωτοπόρο Βόλο και στο -3 από τον Απόλλωνα Λάρισας που έχει ματς λιγότερο. Οι Θεσσαλοί από την άλλη πλευρά έδωσαν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από το τρίποντο σε βάρος του Ηροδότου και σκαρφάλωσαν εκτός ζώνης υποβιβασμού.
Οι Φαίακες σε ένα ακόμα ματς είχαν αντίπαλο τον αγωνιστικό χώρο, την κατάσταση του οποίου είχε χειροτερέψει η διαρκής βροχόπτωση. Οι γηπεδούχοι, πάντως, μπήκαν δυνατά με στόχο να πάρουν νωρίς το προβάδισμα, έχασαν ευκαιρίες με τον Τουράμ, αλλά στο 21′ από εκτέλεση φάουλ του Κόντου και μπαλιά του Βραζιλιάνου ο Σιατραβάνης νίκησε τον Ταΐρη.
Τρία λεπτά μετά ο Τουράμ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» την υπόθεση – τρίποντο σε κενή εστία, ενώ στο 29′, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Κόντος δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Από πλευράς ΑΟΤ λίγο πριν το φινάλε οι Τριανταφυλλάκος, Καπός έχασαν την ευκαιρία για την ισοφάριση όταν η μπάλα κόλλησε στη λάσπη και ο Κουτζαβασίλης δεν κατάφερε να απομακρύνει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Τρίκαλα προσπάθησε να ισορροπήσει, η Κέρκυρα συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες και στο 79′ το πλήρωσε. Από σέντρα που έγινε από αριστερά ο Συμελίδης με κεφαλιά νίκησε τον Κουτζαβασίλη και έφερε το ματς στα ίσα (1-1).
Σκόρερ: 21′ Σιατραβάνης – 79′ Συμελίδης
ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Κούρος, Κόντος (60′ Νίκιτς), Ν. Κρητικός, Ζορμπάς (85′ Γεωργακόπουλος), Σιατραβάνης, Λινάρδος (70′ Βίλα), Τουράμ.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Γκουγκούδης, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης (90’+5′ Κατσαντώνης), Γιουκαρής (74′ Γκατσολάρι), Καπός, Σταματάκος (83′ Κούλπας).
Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Τοροσιάδης, Ντάβελας (Μακεδονιάς)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More