Nature

Πήρε το πράσινο φως

Στην καταγραφή  της  κατανάλωση ενέργειας θα προχωρήσει  το προσεχές χρονικό διάστημα ο Δήμος Τρικκαίων, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία, στην προχθεσινή του συνεδρίαση της υλοποίηση του έργου.

Συγκεκριμένα, έδωσε το πράσινο φως για τη σύναψη μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου Τρικκαίων και DOTSOFT A.E.,  για την εγκατάσταση πιλοτικής εφαρμογής λογισμικού για την Αυτοματοποιημένη Ηλεκτρονική Καταγραφή, Απεικόνιση και Ανάλυση της Κατανάλωσης Ενέργειας στον Δήμο Τρικκαίων.

Όπως έγινε γνωστό, η εν λόγω εταιρεία, με την από 4/1/2018 επιστολή της, διαθέτει δωρεάν εφαρμογής λογισμικού για την Αυτοματοποιημένη Ηλεκτρονική Καταγραφή, Απεικόνιση και Ανάλυση της Κατανάλωσης Ενέργειας στον Δήμο Τρικκαίων, αλλά και υπηρεσίες συντήρησης και εκπαίδευσης στο προσωπικό του Δήμου που θα εμπλακεί στη λειτουργία της εν λόγω εφαρμογής, καθώς και υπηρεσίες διάθεσης εξειδικευμένων εκθέσεων που προκύπτουν από την ανάλυση των δεδομένων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More