Nature

Παρήλθε η δόξα

Τα προηγούμενα χρόνια τα μπασκετικά  Τρίκαλα είχαν πάρει τον αέρα της  μεγάλης κατηγορίας. Πέρυσι όμως οι συνήθειες άλλαξαν και μαζί και το σκηνικό και μάλιστα άρδην.

Εκ των πραγμάτων η τοπική ομάδα βρέθηκε σε  μειονεκτική θέση, ενώ οι ευχές του κόσμου δεν έπιασαν τόπο. Σίγουρα η προσγείωση στην  πραγματικότητα  είναι δύσκολη υπόθεση. Εκεί λοιπόν που το τοπικό κοινό είχε συνηθίσει στις υψηλές πτήσεις πλέον  έφτασε στο σημείο να μην βλέπει  και μάλιστα για καιρό την παραμικρή αναφορά για το σωματείο στα κεντρικά  ΜΜΕ.

Ισα-ίσα τα όποια ρεπορτάζ δεν ήταν  διόλου κολακευτικά για την άλλοτε κραταιά  ομάδα. Γενικά η εμπειρία δείχνει ότι  αρκετά σωματεία της  Α1 όταν χάσουν το στοίχημα της παραμονής  είναι δύσκολο να σηκώσουν κεφάλι.

Το σίγουρο είναι ότι πέρασαν στην ιστορία τα λαμπερά  χρόνια  της ομάδας και πλέον πρέπει να γίνει ανασύνταξη  αν αυτό είναι εφικτό.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More