Nature

Παρεμβάσεις στο Ληθαίο ποταμό

Στην μάχη των χόρτων έχει ριχτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η Αντιδημαρχία Πρασίνου του Δήμου Τρικκαίων, καθώς βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και πραγματοποιούνται διάφορες παρεμβάσεις είτε λόγω αντιπυρικής περιόδου, είτε λόγω καλλωπισμού.

Οι παρεμβάσεις αφορούν τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων και των δημοτικών οδών, όπως το κλάδεμα των δέντρων σε πλατείες κ.ο.κ.

Χθες, ξεκίνησε ο καθαρισμός του Ληθαίου ποταμού από το ύψος του Μαιευτηρίου όπου γίνονται παρεμβάσεις με κοπή χόρτων και διάνοιξη των πρανών, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι την περιφερειακή οδό, στο ύψος της γέφυρας (κοντά στην Κουίντα).

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ντιντής «έχουν καθαριστεί οι  δημοτικές εκτάσεις, ενώ για τις περιπτώσεις που η εμφάνιση των φιδιών αφορούν ιδιωτικά οικόπεδα προχωρά στις απαραίτητες συστάσεις και εάν δεν αλλάξει η κατάσταση τότε επιβάλλονται και τα ανάλογα πρόστιμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More