Nature

Παρουσιάστηκαν οι 51 πρώτοι υποψήφιοι

Οι  51 πρώτοι υποψήφιοι που θα δώσουν τη μάχη με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παρουσιάστηκαν χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια της ανοικτής εκδήλωσης που έγινε στο «Φρούριο».

Στην εκδήλωση μίλησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Τάσος Τσιαπλές και ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Γιώργος Καϊκης.

«Εμείς το λέμε καθαρά, δυνατά και τίμια η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση δίνει τη δυνατότητα «να σηκώσουν» ανάστημα οι αγώνες του λαού μας για να μετατραπεί η οργή και η αγανάκτηση για τις συνεχιζόμενες θυσίες των πολλών  για να κερδίζουν οι λίγοι, σε δύναμη και αμφισβήτηση και σύγκρουση.  Στην ενιαία επίθεση που δεχόμαστε από Ε.Ε., αστικές κυβερνήσεις, περιφερειακές και τοπικές διοικήσεις απαντάμε ενιαία με ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες με το ψηφοδέλτιο που έχει το γαρύφαλλο στο Δήμο και στην Περιφέρεια.  Η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης όλα αυτά τα χρόνια κατά 62% σημαίνει ότι οι πόροι που αφαιρέθηκαν από το Δήμο Τρικκαίων, λόγω των μνημονιακών περικοπών, ξεπερνάνε 55 εκ. ευρώ» ανέφερε, μεταξύ πολλών άλλων ο κ. Καΐκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More